.
.
timinfokerjaya
penolongpegawaitadbir
.
.

"Tak Tahu Nak Prepare Apa Untuk Exam PENOLONG PEGAWAI TADBIR pada 5 DISEMBER ini? Kalau Tak Prepare Memang Susah Nak Lulus Exam Tu"

Kini, Usah Risau Lagi!

Anda berada di tempat yang betul! Anda bakal mengenepikan RIBUAN CALON
yang lain yang tidak menemui laman web ini. TAHNIAH!

Tetapi tawaran ini akan tamat dalam masa terdekat Anda hanya ada..
Jika Soalan Bocor atau Soalan Ramalan yang anda cari, laman ini bukan untuk anda. Rujukan ini adalah khas untuk membantu calon dalam persediaan peperiksaan PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29 dan semua bahan di sini disusun berdasarkan pengalaman dan maklumbalas calon terdahulu. Komponen yang disediakan adalah bantuan bahan rujukan termasuk lebih 70 Nota Ringkas untuk persediaan calon. Tim Infokerjaya adalah komuniti bebas yang tiada kaitan dengan pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) dan menghormati dasar kerahsiaan SPA
Muatturun PREVIEW COPY!
Muatturun Preview Copy!
We value your privacy and will never spam you
Sejak tahun 2008, pakej rujukan daripada Tim Infokerjaya telah membantu lebih 76,000 orang graduan seluruh negara dalam kerjaya terutamanya peperiksaan kemasukan kerajaan. Tak percaya? Anda boleh lihat di ruangan testimoni antara mereka yang telah berjaya sebelum anda.

Kami telah bersama graduan melalui proses transformasi peperiksaan tapisan kerajaan.

Dari sesi ujian secara offline yang dilaksanakan oleh pihak SPA sehingga kini ianya dalam medium Online. Dari tapisan ujian 5 Seksyen ujian kepada ringkasan kini kepada 2 Seksyen secara online.

Untuk pelbagai jawatan, ribuan telah lulus. Antaranya;

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Jika anda BAKAL menduduki peperiksaan Online PPT 5 Disember ini...

.

Satu perkara yang anda kena sedar, anda bakal bersaing dengan ribuan calon lain untuk merebut jawatan PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N29 ini. Apa yang bakal membezakan anda dengan calon lain adalah, bagaimana persediaan anda untuk menghadapi PEPERIKSAAN ini. Anda sampai ke sini pastinya kerana anda sedang melakukan persediaan untuk berjaya nantikan?

TAHNIAH untuk anda kerana usaha tersebut telah membawa anda ke sini!

Anda mungkin tahu tahun 2015 tiada peperiksaan ambilan dilakukan. Sesi terakhir adalah pada tahun 2014 dan sebelum itu 2012, 2013. Tidak pernah 'missed'

Ini SPEKULASI...

Mungkin tahun depan tiada lagi ambilan atau mungkin beberapa tahun tiada ambilan, siapa tahu?

  • Mungkin ini peluang terakhir anda?
  • Mungkin tahun depan anda tidak dipanggil lagi
  • Mungkin format ambilan akan berubah dengan pertukaran Pengerusi SPA yang baru (peperiksaan tahun 2013/14 Pengerusi SPA adalah Tan Sri Mahmood Adam, tahun ini di bawah Pengerusi SPA yang baru)
  • Mungkin kadar tapisan lebih ketat berbanding sekarang (sebelum ini temuduga terus kepada jawatan, sekarang tidak terus jawatan, anda akan melalui tapisan myRecruitment))
  • ... banyak kemungkinan yang anda tak boleh nak jangka!

Anda tak ada pilihan lain.. Anda kena buat sehabis baik untuk sesi 2016 ini!

Tim Infokerjaya telah membantu ribuan calon exam sebelum anda. Anda yang lulus pada kali pertama ambil, anda yang dah 6 kali duduki peperiksaan baru lulus. ada yang 3 kali ambil peperiksaan dan akhirnya lulus setelah tahun ke-3 itu bertemu Tim Infokerjaya

Banyak lah kisah mereka jika nak diceritakan. Anda baca sendiri kisah mereka ini... (calon 2014)

Kali pertama ambil Exam, terus LULUS!
Berkali-kali ambil exam.. Akhirnya LULUS!

Ini rujukan yang mereka guna..

Lorem ipsum

n29-002
Ianya bukan BUKU tetapi "Ebook" disediakan dalam format PDF dan boleh dibaca menggunakan Adobe Reader. Ia adalah produk digital dan boleh di akses menggunakan link download.

Bagaimana rujukan ini bakal membantu anda?

Rujukan ini disusun untuk memberikan 'booster' kepada persediaan anda. 5 DISEMBER sudah tidak lama lagi. Anda perlukan sesuatu yang komprehensif dan kami di sini mahu BANTU anda!
  • Menjimatkan masa anda! Kami bantu anda dengan penyediaan Nota-Nota ringkas untuk persediaan pantas anda. Anda bakal jimat 72 JAM!
  • Jelas format 2016! Jika anda menggunakan rujukan 2014 ke bawah, anda akan mengalami kerugian besar. Format telah diubah! Kami bantu anda faham format terkini!
  • Bagaimana soalan ditanya! Kami bantu anda untuk buang gugup + 'blur' peperiksaan online nanti. Contoh-contoh soalan dibina untuk memberikan gambaran jelas kepada anda bagaiman soalan ditanya.
... dan semua ini disusun rapi untuk bantu anda sukses sesi peperiksaan Penolong Pegawai Tadbir N29 pada 5 DISEMBER ini. Selain pihak SPA, tiada yang lebih faham perjalanan tapisan peperiksaan online ini setanding Tim Infokerjaya kerana kami telah bersama calon sejak tahun 2008/09 dan menyaksikan sendiri transformasi tapisan ambilan pegawai kerajaan ini.

Ini yang Bakal Anda Dapat

01_icon-web_huraian-format

Huraian Format 2016

Percaya pada kami, faktor utama kegagalan calon adalah kerana tidak tahu format soalan. Anda akan tahu format terkini 2016 yang berbeza dengan 2014 & 2013

05_icon-web_lebih-60-soalan

Lebih 50++ Soalan Seksyen A

Ini bukan soalan ramalan tetapi soalan yang bakal membuatkan anda lebih yakin untukj sesi peperiksaan nanti. Ianya dibina khas untuk memudahkan anda ulangkaji

03_icon-web_lebih-40-soalan

Pecahan setiap Seksyen

Tahukah anda dalam setiap 'Seksyen' terdapat pecahan tambahan yang bakal merungsingkan anda? Tak perlu risau, kami akan tunjukkan kepada anda bagaimana 'pecahan dalam pecahan' tersebut!

04_icon-web_pecahan-tiap-seksyen

Lebih 40++ Soalan Seksyen B

Bukan soalan sebenar tetapi soalan yang dibina untuk memberikan keyakinan semasa peperiksaan 5 DISEMBER ini. Soalan-soalan Matematik diberikan jalan kerja!

06_icon-web_nota-khas

40++ Nota Ringkas

TAJUK NOTA RINGKAS berkaitan pentadbiran negeri-negara, dasar-dasar penting, perundangan, ekonomi dan banyak lagi untuk anda sebagai bakal PPT perlu tahu sebagai senjata persediaan peperiksaan anda!

02_icon-web_-70-nota-ringkas

Tip Sulit Sukses!

Untuk setiap seksyen ada jerat dan trick yang sengaja diadakan. Tujuannya hanya satu, menyingkirkan calon yang ramai! Ada beberapa maklumat penting yang bakal menjadi senjata untuk anda selamat dari perangkap ini. Rahsia ini untuk anda sahaja :)

Lagi calon yang lulus sebelum ini..

Jika nak dikongsikan feedback daripada 'senior-senior' anda sebelum ini ianya terlalu banyak. Ada yang tulis di blog, yang email, yang sms, yang maklum di Facebook...

TERLALU BANYAK!

Tim Infokerjaya tidak menjamin untuk anda lulus tetapi apa yang kami jamin adalah, persediaan anda akan jauh lebih mantap berbanding calon-calon yang lain. Anda kena sedar yang anda sedang bersaing dengan puluh ribu calon yang lain untuk jawatan Pegawai Perkhidmatan Awam ini.

Apa yang kami kongsikan adalah pengalaman kami bersama calon sejak tahun 2008/09. Ada yang gagal dan ada yang lulus tetapi apa yang paling penting adalah anda melakukan sesuatu untuk lulus

Jika anda serius, kami 200% lebih serius untuk bantu anda
Apa yang menghalang anda dari berjaya sekarang adalah 'DIRI ANDA SENDIRI"

Anda dah berjumpa tempat yang betul, rujukan yang telah terbukti membantu calon sejak sekian lama. Berikan peluang untuk diri anda berjaya kerana anda berhak berjaya!

Terus berfikir dan biarkan calon-calon lain jauh meninggalkan anda. Sertai mereka dalam meninggalkan ribuan calon yang lain dalam peperiksaan 5 DISEMBER ini dengan buat tempahan sekarang!

Jaminan Pulangan Wang

YA! Kami berikan anda jaminan pulangan wang sehingga 1 minggu selepas peperiksaan.

Setelah baca dan ikuti semua nota, cadagan dan rekomendasi rujukan yang anda beli ini dan dapati ianya LANGSUNG TIDAK MEMBANTU, minta semula 100% wang anda! Itu jaminan kami di Tim Infokerjaya

- Kami sandarkan reputasi kami sejak tahun 2008 -